Kosmetiikka

Aco

ACOn tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. Tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaisia ihotyyppejä varten ja ne sisältävät vain muutamia huolellisesti valittuja raaka-aineita. ACO on kehittänyt ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tilanteisiin.

Lue lisää

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen, jonka vaikutuksesta on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta.

Lue lisää

La Roche-Posay

La Roche-Posayn tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsille.

Lue lisää

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita.
Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa.
Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti.
Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.
Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Lue lisää

Neal’s Yard Remedies

Neal’s Yard Remedies on jo vuodesta 1981 toiminut englantilainen luonnonkosmetiikkayritys. Yrityksen tuotteet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia, luomuviljellyistä raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Neal’s Yard Remedies -tuotteet valmistetaan Englannissa omassa ekotehtaassa. Suurin osa käytetyistä raaka-aineista viljellään itse. NYR on saanut useita tunnustuksia ja sertifikaatteja tuotteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä. Esim. thegoodshoppingguide.com antoi ensimmäistä kertaa täydet 100 % tuotteiden eettisyydestä Neal´s Yard Remedies -tuotteille.

Lue lisää

Vichy

Vichyn brandin sydän on ainutlaatuinen, 15 mineraalia sisältävä Vichy Thermal Spa -lähdevesi. Kaikki Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteiden tehokkuus on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa myös herkällä iholla.

Lue lisää

V 10 Plus

V 10 Plus -seerumisarja ei sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä eikä hajusteita. Seerumien koostumus on vesipohjainen ja sarjan tuotteet on yksilöllisesti suuniteltu 10 eri iho-ongelmaan. Dermatologisesti testattu. Sarja lupaa näkyviä tuloksia jo 10 päivässä. Todellista väriterapiaa värikkäistä pulloista!

Lue lisää

Pyhän Henrikin apteekki

ma-pe 9-20
la 9-17
su 12-18

Itäharjun Prismakeskus
Kalevantie 41
20520 Turku

puh. (02) 275 2150
info@pyhahenrik.fi

Vasaramäen sivuapteekki

ma-pe 9-17

Kivikartiontie 1
20720 Turku

puh. (02) 236 1337
apt0658@apteekit.net